Video: Tartu Ülikooli endine mänedžer avaldas, kuidas Martin Müürsepp Tartusse toodi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2006. aasta: Riho Illak surub äsja Tartu Ülikool/Rockiga liitunud Martin Müürsepa kätt, Meelis Pastak hoiab Müürsepa mängusärki.
2006. aasta: Riho Illak surub äsja Tartu Ülikool/Rockiga liitunud Martin Müürsepa kätt, Meelis Pastak hoiab Müürsepa mängusärki. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

​Äsja ametist lahkunud Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna kauaaegne mänedžer Meelis Pastak meenutas klubile antud videointervjuus hetki oma karjäärist ning avalikustas muuhulgas, kuidas Martin Müürsepp 2006. aastal Tartuga liitus.

Müürsepp mängis hooajal 2004/2005 Moskva CSKA-s ning Pastaku sõnul käidi ka tema mänge vaatamas.

«Martiniga sai suhtlema hakatud hoopis varem, aastajagu, kui hakkasin teda selle teemaga tüütama. Mäletan, et meil oli üks FIBA mäng Moskvas Tõnu Lusti käe all ja me jätsime isegi õhtuse treeningu ära, et minna Euroliiga mängu vaatama. Sellel oli väga mõjukas tulem, sest meil oli kaasas särk, kus oli «Tartu» all ja «Müürsepp» üleval. Kinkisime talle selle särgi. Ma ei tea, palju see mõju avaldas, aga selline fakt on olemas. Suhtlesime temaga väga aktiivselt teemadel, kuidas Tartusse jõuda. Seal on palju nüansse, millest tingituna see tulem oli,» rääkis Pastak.

Mänedžeri sõnul olid talle südamelähedased ka grusiinist mängijad Georgi Tsintsadze ja Viktor Sanikidze. «Viktor oli huvitavam leid, sest ta oli San Antonio poolt ära valitud ja tal oleks olnud veel perspektiivikam ja suurem tulevik, aga teatud vigastused pärssisid tema võimalusi,» rääkis Pastak.

Vaata ka videost, miks Pastak ametist lahkus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles