Video: turniire vahele jättev tennisetäht jätkab lapse hooldusõiguse eest võitlemist

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Azarenka poja Leoga
Victoria Azarenka poja Leoga Foto: Instagram/ Vichka35

Valgevene tennisist Victoria Azarenka pole pärast Wimbledoni tenniseturniiri platsile pääsenud, sest võitleb poja hooldusõiguse pärast. Valgevene esinumber jääb eemale ka 11. novembril algavast Fed Cupi turniiri finaalist USAga.

Kuigi Azarenka suutis paar kuud pärast 20. detsembril 2016. aastal aset leidnud sünnitust tenniseväljakule naasta, on ta pidanud pärast Wimbledoni tenniseturniiri neljandasse ringi jõudmist pidurit tõmbama. Peagi pärast turniiri läks ta poja Leo isast Billy McKeague’ist lahku ning see on tekitanud tüli lapse hooldusõiguse üle.

Kuna juriidiliste küsimustega tegeletakse Californias, ei tohi 28-aastane tennisist oma last ka osariigist välja viia. Nõnda jäi Azarenkal osalemata New Yorgis US Openil, sest ei nõustunud lapseta reisima.

«Ma loodan, et peagi leiame sellele keerulisele olukorrale lahenduse ning ma saan naasta võistluskarusselli. Usun endiselt, et järgmistel päevadel suudame Leo isaga astuda samme õiges suunas,» sõnas Azarenka toona Facebooki vahendusel.

Seda siiski ei juhtunud ning Azarenka teatas kurvalt sotsiaalmeediakanalites, et jääb eemale sel nädalavahetusel toimuvast Fed Cupi finaalist USA vastu.

«Südantlõhestav, et ma ei saa mängida ja aidata Valgevene finaalis, aga minu olukord hoiab mind Californias,» nukrutses Azarenka. Valgevene esinumbri puudumisel on koondise tugevaim lüli Aryna Sabalenka (WTA 78.), lisaks talle on võistkonnas Aliaksandra Sasnovitš, Vera Lapko ja Lidzija Marozava. USA naiskonna liider on õdede Williamsite puudumisel US Openi võitnud Sloane Stephens, naiskonnas on ka Coco Vandeweghe, Shelby Rogers ja Alison Riske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles