Joshua andis Wilderile vastulöögi: läbirääkimisi ei peeta sotsiaalmeedias

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua.
Anthony Joshua. Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters

Poksi üliraskekaalus IBFi, WBA ja IBO meistrivöösid hoidev Anthony Joshua teatas, et kohtumine raskekaalu maailmameistri Deontay Wilderiga on talle meelepärane. Samas peab ameeriklane tegutsema tema mängureeglite järgi.

«Kuulutan sulle sõja – kas võtad mu väljakutse vastu? Olen seda kaua oodanud. Tean, et olen tšempion. Tean, et olen parim. Oled testiks valmis?» bravuuritses Wilder nädal tagasi. 

Joshua andis seepeale teada, et võib Wilderiga vastamisi minna küll. Küsimus on aga selles, et ametlikult pole teda välja kutsutud. «Üks räägib ja ärpleb, aga läbirääkimisi ei peeta sotsiaalmeedias,» rääkis Joshua BBC-le. 

«Tahan tõsiselt pürgida vaieldamatult parimaks ning tahame kindlad olla, et praegu lärmi tegevate kõvade kuttide sõnadel on ka tagapõhi all. Teeme neile pakkumise ja vaatame, kuidas nad reageerivad. Kui Wilder ise mingit ettepanekut ei tee, tegutseme minu tingimustel,» teatas ta.

Nii Joshua kui tema promootor Eddie Hearn kinnitasid, et kui läbirääkimised peetakse laua taga, võib matš toimuda juba õige pea. Samas teeb Hearnile muret tõik, et Wilderi eelmist kohtumist  eksmaailmameister Bermane Stiverne’iga käis vaatamas vaid 10 924 inimest ning paljud neistki olid piletid saanud tasuta.

«Üks tüüp müüb Brooklynis 5000 piletit, teine Suurbritannias 70 000 ja me teenime matši peale seitse või kaheksa korda rohkem. Kaine mõistus peab kuskil mängu tulema,» rõhutas briti esindaja.

Hearni sõnul otsib ta juba mehe järgmise võitluse toimumispaika: «Põhimõtteliselt tahame suurimat võimalikku staadionit ja kui Wembley pole saadaval, siis oleks paremuselt teine Twickenham.» Inglismaa rägbikoondise kodustaadion mahutab 82 000 pealtvaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles