Barcelona ei anna alla: Klavani klubikaaslasele tehakse järjekordne pakkumine

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: Kin Cheung/AP

Mäletatavasti oli FC Barcelona pärast Neymari müümist PSG-le huvitatud Philippe Coutinho palkamisest. Huvi oli konkreetne ning Liverpoolile tehti ka mitu pakkumist, kuid kõik lükati tagasi ning Coutinho jäi Inglismaale. Nüüd alustab Barcelona brasiillase nimel uut retke, vahendab Hispaania väljaanne Sport.

Spordi väitel pakutakse jaanuaris Liverpoolile Coutinho eest 120 miljonit eurot. Suvel peetud läbirääkimiste käigus oldi esmalt valmis Countinho eest maksma 80 miljonit eurot, siis 100 miljonit ning lõpuks 129 miljonit eurot. Liverpool lükkas need tagasi.

Barcelona peatreener Ernesto Valverde on jätkuvalt Coutinhost aga huvitatud ning teatavasti on ka brasiillane Kataloonia klubi poole kiikamas. 

«Ma sain suvel tööpakkumise. Vahepeal oled tööpakkumisest huvitatud, vahepeal mitte. Antud juhul, nagu te kõik teate, olin ma huvitatud. On hea tunne saada selliselt suurelt klubilt pakkumine, kuid samuti on au mängida siin. Liverpool on suurklubi ning ma olen siin ja annan endast parima,» rääkis Coutinho septembris ajakirjanikele.

Barcelona ründaja Luis Suarez rääkis sel nädalal Mundo Deportivole, et hindab Coutinho pühendumist. 

«Loomulikult tahtnuks ta meiega liituda ,sest ta on ambitsioonikas mängija ning iga pallur tahaks Barcelonasse tulla. Tal olid rasked ajad, aga ta suutis need ületada ning näidata professionaalina, kui hea pallur ta on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles