Ametlik: Rakverega liitub Valgevene koondislane Kirill Krasnevski

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirill Krasnevski servi vastuvõtul.
Kirill Krasnevski servi vastuvõtul. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rakvere Võrkpalliklubi on löönud käed Valgevene koondise 195-sentimeetrise nurgaründaja Kirill Krasnevskiga. 

30-aastane Krasnevski on siinsetele võrkpallisõpradele tuttav mees, sest mängis kolm hooaega tagasi TTÜ-s ning moodustas brasiillasest diagonaalründaja Daniel Macieliga Balti liiga viimaste aegade ühe resultatiivsema leegionäride-duo. TTÜ oli antud hooajal ainus Eesti klubi, kes jõudis kõigis sarjades finaali. Tõsi, kuldmedalit Janis Sirelpuu hoolealused kaela ei saanud – karikavõistlustel teeniti hõbe ning Balti ja Eesti liigas pronks.

«Tahame Kirilli nii kiiresti kui võimalik Eestisse tuua, sest järgmisel nädalal ootavad meid Balti liigas ees tähtsad mängud TTÜ ja Saaremaaga. Loodetavasti on selleks ajaks juba Eestis,» sõnas Rakvere peatreener Andres Toode täna Postimehele. Krasnevski on mänginud pärast TTÜ-st lahkumist muuhulgas Iisraelis, Kataris ja viimati Venemaal.

Endise meeskonnakaaslase Siim Ennemuisti kaudu Rakverega ise ühendust võtnud Krasnevski tuuakse meeskonda põhimeheks. «Tema teravatest rünnakutest ja emotsionaalsusest on meile palju kasu,» ütleb Toode. Nurgaründaja positsioonil hakkab Krasnevski mänguaega jagama peamiselt Andris Õunpuu ja Tanel Uuskülaga.

Rakvere on alustanud Credit24 Balti liiga hooaega üllatavalt hästi. Seitsmest mängust on kogutud viis võitu, alistatud on seejuures nii Tartu Bigbank kui Läti tipud Riia Tehnikaülikool ja Jelgava.

Vaata videost Krasnevski paremaid sooritusi hooajalt 2014/15!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles