Intervjuu: Anett Kontaveit: telekast tundub tennis ikka jube lihtne (3)

Madis Vaikmaa
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jälgin harva tennist tugitoolisportlasena, aga Eesti jalkakoondise mänge või korvpalli olen kodus ikka vaadanud,» ütleb Anett Kontaveit.
«Jälgin harva tennist tugitoolisportlasena, aga Eesti jalkakoondise mänge või korvpalli olen kodus ikka vaadanud,» ütleb Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti tipptennisist Anett Kontaveit tundub oma tuules lehviva Burberry salli, sõnumitest pungil iPhone’i ja tagasihoidliku olemisega täiesti tavalise 21-aastase eesti neiuna. Aga kuna välimus on teadagi petlik, on paslik küsida, kuidas kavatseb ta 21. novembril toimuva Kontaveit vs Kanepi mängu ajal oma vastasest jagu saada ning mis moodi näeb välja tipptennisisti elu väljaspool väljakut.

Me kõik oleme näinud seda, mis toimub tenniseväljakul. Aga mis sellele eelneb? Hea vorm ei tule ju niisama.

Tennisistid lubavad endale aastas puhkuseks vaid nädala või kaks. Ülejäänud üksteist ja pool kuud teevad nad trenni kuuel päeval nädalas! Vähemalt minul on selline rutiin välja kujunenud ja püüan sellest kinni pidada, hoolimata pikkadest lennureisidest või jet-lag'ist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles