Messi sattus piinlikku olukorda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: MLADEN ANTONOV/AFP

Lionel Messi pea võib vahel kergesti segi ajada: Venemaale jõudnud jalgpallitäht ei tundnud ära Argentiina noortekoondislast, arvates, et temaga pilti tegev noormees on hoopis fänn!

Venemaa kohtub täna sõprusmängus vastrenoveeritud Lužniki staadionil Argentiinaga ning mõistetavasti olid staarid juba varem kohal. Messi oli parasjagu hotellis, kui tema juurde astus Peterburi Zeniidis mängiv argentiinlane Sebastian Driussi.

Et Argentiina noortekoondislane kandis pesapallimütsi ning nahktagi, arvas Messi, et tegu on fänniga ning tegi temaga rahus sõbrapilti.

21-aastane Driussi postitas foto Instagrami ning alles seejärel sai Messi aru, et tegemist oli jalgpalluriga, keda ta tegelikult tunneb!

«Tunnen ennast halvasti, sest ma tegelikult ju tunnen teda. Kui ta tuli minu juurde pildisooviga, siis arvasin tõesti, et ta on üks nendest kuttidest, kes alati pilti tahab teha. Kui pilti Instagramis nägin, palusin tema käest vabandust,» sõnas Messi Vene meedia vahendusel.

 

Gracias por la foto IDOLO @leomessi

A post shared by Sebastian Driussi (@sebadriussi.11) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles