Video: Marquez lõpetas kvalifikatsiooni külili, aga liigub siiski tiitli suunas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Marquez liigub kindlalt oma neljanda MM-tiitli suunas.
Marc Marquez liigub kindlalt oma neljanda MM-tiitli suunas. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP/Scanpix

MotoGP liidri Marc Marquezi kvalifikatsioon hooaja viimasel etapil Valencias lõppes avariiga. Õnneks oli hispaanlane oma kiire aja juba välja sõitnud ning sellest piisas esimeseks stardikohaks. Mehe MM-tiitli ainus ohustaja, Andrea Dovizioso, sai kirja alles üheksanda tulemuse.

Marquezi parimaks ajaks jäi Valencias 1.29,897, millega ta edastas Johann Zarcot 0,349 sekundiga. Kolmas oli Andrea Iannone. Tegelikult oli esialgsete aegade põhjal üks sõitja, kes suutnuks Marquezile lähemale jõuda, Jorge Lorenzo, aga temagi kvalifikatsioon lõppes avariiga. Lorenzo stardib homme neljandana.

Dovizioso kvalifikatsioonis särada ei suutnud – tema aeg oli Marquezist aeglasem 1,064, millest kõlbas ainult üheksandaks kohaks. Et teha homme Doviziosot ees ootavat ülesannet veelgi keerulisemaks, peab ta MM-tiitliks kindlasti võitma ning Marquez ei tohi lõpetada kõrgemal 12. kohast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles