Eesti ja Soome koondise peatreenerite duell osutus Venemaal ühepoolseks

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gheorghe Cretu hoolealused teenisid järjekordse 3:0 võidu.
Gheorghe Cretu hoolealused teenisid järjekordse 3:0 võidu. Foto: CEV

Venemaa võrkpalli superliigas läksid täna vastamisi Eesti ja Soome koondise peatreenerid, kui Gheorghe Cretu Belgorodi Belogorje alistas kodus 3:0 (24, 13, 17) Tuomas Sammelvuo Kemerovo Kuzbassi.

Kemerovol oli esimeses geimis seisul 24:23 geimpall, ent Belgorod võitis kolm punkti järjest ja asus kohtumist juhtima. Kahes järgmises geimis külalistel Belgorodile vastupanu osutada enam ei suutnud.

Belgorod on maailmakuulsate Dmitri Musserski ja Sergei Tetjuhhini eestvedamisel võitnud kuus mängu järjest, neist viis seejuures seisuga 3:0. Liigatabelis paiknetakse üheksa võidu ja ühe kaotusega teisel kohal. Juhib Euroopa parim klubi Kaasani Zeniit (10-0), kellelt Cretu ja Eesti koondise statistiku Alar Rikbergi koduklubi ka oma ainsa kaotuse on saanud. Kemerovo hoiab 6 võidu ja 4 kaotusega kõrget viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles