Malta peatreener Saintfiet: 0:3 oli ebaõiglane tulemus

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malta jalgpallikoondise pressikonverents
Malta jalgpallikoondise pressikonverents Foto: Ott Järvela

Malta jalgpallikoondise belglasest peatreener Tom Saintfiet sõnas pärast maavõistluses Eesti käest saadud 0:3 kaotust, et on tulemuses pettunud, sest tema meeskond ei väärinud pärast tahterohket esitust sedavõrd suurt kaotust.

«Mul on vastakad tunded – ühelt poolt väga rahulolematu tulemusega, sest 0:3 pole kunagi rahuldav tulemus. Isegi siis, kui sama meeskond võitis sel aastal Horvaatia, kes sõidab muuseas MMile, täpselt sama skooriga.

Teisalt, kui esimesed 10-12 minutit välja arvata, siis nägin Malta meeskonda, kes suutis mängida ründavalt. Alguses olid meil organisatoorsed probleemid, millest tulid kiire avavärav ja penalti vastasele. Seejärel hakkasime mängima ja saime oma tegevuse enamvähem kontrolli alla.

Teisel poolajal tegime üha ründavamaid vahetusi. Ning 40 minuti jooksul proovis minu silmis jalgpalli mängida ja väravat lüüa ainult Malta meeskond. Väga nörritav, et vastane lõi lõpus 0:3 värava, sest tulemus, mida meeskond oma pühendumuse eest väärinuks ja mis olnuks õiglane, olnuks 1:2 kaotus, võib-olla väikese õnnega isegi 2:2 viik,» rääkis Saintfiet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles