Postimehe video: kiire värava löönud Sappinen nautis adrenaliini

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

3:0 võidumängus Malta üle juba esimesel minutil Eesti meeste jalgpallikoondise avavärava löönud Rauno Sappinen tõdes, et jäi oma esitusega üldjoontes rahule ning värava üle oli ründajal muidugi väga hea meel.

«Arvestades, et platsil olnud mehed pole oma elu jooksul kuigi palju kokku mänginud, oli meeskonna ühtsus täna päris okei. Mingitel hetkedel olid väikesed mõõnaperioodid, kui lubasime Malta mängu sisse ja andsime neile võimalusi kontrarünnakuteks. Aga üldjoontes Malta liiga ohtlikuks ei saanud. Ees kolm väravat, taga null - kõik okei,» sõnas Sappinen.

Ründaja märkis ka, et põhikoosseisu kuulumine on talle oluliselt meelepärasem, kui vahetusest sekkumine. «Algkoosseisu kuulumine on suur au ja lööb mängu-eelse adrenaliinitaseme kõrgele. Mulle meeldib ikka alustada palju rohkem, kui pingilt sekkuda. Kiire värav võttis meeskonnalt pinged maha ja lubas mängu sisse saada,» lausus Sappinen.

Ründaja hooaeg pole veel lõppenud, vaid ta siirdub Eesti koondisega Okeaania turneele, kus ootavad ees mängud Fidži, Vanuatu ja Uus-Kaledooniaga. «Kõigepealt tuleb taastuda, siis kohale jõudes pikast reisist puhata, harjuda ajavahe, kliima ja tingimustega ning siis kolm mängu endast maksimum anda,» sõnastas Sappinen eesmärgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles