Cedric Simmons: mul on Varrakuga hea side - tunnen end Kalevis kindlalt ja ei lahku siit niisama

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Astana.
Kalev/Cramo - Astana. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo meeskonna üks vaieldamatuid liidreid on tänavu 206-sentimeetrine keskmängija Cedric Simmons, kes hooaja edenedes üha paremaid esitusi publikule pakkunud.

«Mul on äärmiselt hea meel, et lõpuks võidu kätte saime. Tänane võidu võti oli see, et me ei lasknud esmakordselt mõõna sisse. Isaiah Briscoe liitumist pole võimalik ületähtsustada – ta on oma talendi poolest NBA materjal! Meil on meeskonnas palju viskajaid, aga Ühisliiga tasemel üksnes sellest ei piisa. Väga osav Briscoe sobib meeskonda seetõttu nagu rusikas silmaauku. Tahaksin tänada meeskonna treenereid ja taustajõude, kes sellise talendi Kalevisse suutsid tuua,» sõnas muheda olekuga Simmons pärast mängu Postimehele.

«Isiklikus plaanis tunnen, et mängin hetkel oma elu parimat korvpalli. Tervis on korras ja mäng sujub üha paremini. Minu jaoks erineb tänavune hooaeg eelmisest väga palju. Kui aasta aega tagasi Kalevisse tulin, mängisin lihtsalt väga ettevaatlikult, et tervisele liiga ei teeks. Tänavu saan endast väljakul anda aga kõik ja see on nii hea tunne.»

Kui suur Simmonsi enda hinnangul tõenäosus, et ta lahkub tänu headele esitustele Kalevist juba hooaja keskel? «Jah, kui mõni tippklubi mind palgata sooviks, siis muidugi ma kaaluksin seda võimalust. Kuid see pole nii lihtne teema. Tunnen end Kalevis hästi ja enesekindlalt. Meil on peatreener Alar Varrakuga väga hea üksteisemõistmine. Ta teab, et mu keha vajab palju puhkust, ja ka leiab need päevad, mil saan kosuda. Pealegi on meil mõnus meeskond – pole ebameeldivaid isiksusi ega liigseid isetsejaid. Kõik see kokku tähendab, et ma ei lahku Kalevist nii lihtsalt.»  

Kalev jätkab Ühisliiga hooaega järgmisel pühapäeval, kui kohtub võõrsil Siim-Sander Vene endise koduklubi Nižni Novgorodiga, kel on tabelis üks võit ja kolm kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles