Varrak: Simmons on üks professionaalsemaid korvpallureid, keda olen näinud

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cedric Simmons Kalevi eilses 83:73 võidumängus Astana üle palli korvi surumas.
Cedric Simmons Kalevi eilses 83:73 võidumängus Astana üle palli korvi surumas. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond loodab heas hoos Cedric Simmonsi meeskonnas hoida hooaja lõpuni.

Klubi president Ivar Valdmaa andis mõista, et Euroopa tippklubid pole 31-aastase ameeriklase vastu huvi üles näidanud. «Siiani pole keegi veel helistanud, aga see oht on kogu aeg olemas,» sõnas ta.

Simmons on kogunud tänavu Ühisliigas keskmiselt 12 punkti ja 8 lauapalli mängu kohta.

«See aeg hakkab vaikselt kätte jõudma, kui tippklubides asutakse mõnele untsu läinud valikule asendust otsima. Samuti võidakse Simmonsi poole vaadata, kui keegi saab vigastada,» lisas Kalevi peatreener Alar Varrak.

Varraku sõnul pole Simmons oma vanuse ja tõsiste vigastuste tõttu suurklubide esimene valik.

«Meie kasuks räägib see, et tal on oma n-ö märk küljes, mis teeb tippmeeskonnad ettevaatlikuks. Meil on Kalevis võimalus talle teha teatud mööndusi. 30 minutit väljakul viibida tähendab tema puhul, et ta peab pool nädalat puhkama. Näiteks pärast eelmist mängu sai ta kaks puhkepäeva ja kolmandal tegi ainult kerge visketrenni. Suuremates klubides, kus mängijaid on vaja igas euromängus ja koduliiga kohtumises, oleks selline asi välistatud,» selgitab Varrak.

Ühtegi etteheidet Varrakul Simmonsile aga teha pole. «Ta on üks professionaalsemaid korvpallureid, keda olen näinud. Tean, et meil siin Eestis on olnud nii mõnigi mängija, kes sarnaste murede tõttu on spordist juba loobunud. Simmonsi suhtumine nii trennidesse kui oma keha ravimisse on olnud eeskujulik,» lisab Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles