Brasiilia GP lõppes järjekordse kuriteoga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa Brasiilia publikule lehvitamas. F1-sarja ametliku rehvitootja Pirelli töötajad langesid röövimiskatse ohvreiks.
Felipe Massa Brasiilia publikule lehvitamas. F1-sarja ametliku rehvitootja Pirelli töötajad langesid röövimiskatse ohvreiks. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Brasiilia GP võit kuulus Sebastian Vettelile, kes edestas Valtteri Bottast ning oma Ferrari meeskonnakaaslast Kimi Räikköneni. Kahjuks ei lõppenud Sao Paulost tulevad uudised aga ruudulipu langemisega, vaid jätku said F1-sarja Brasiilias saatma kipuvad kriminaalsed seiklused.

Kui reedel langesid Interlagose ringrajalt lahkudes relvastatud kurjategijate ohvriks Mercedese meeskonna liikmed, siis pühapäeval üritati röövida Pirelli esindajaid. Planet F1 kirjutab, et pätid proovisid peatada F1-sarja ametliku rehvitootja töötajate autot, kuid viimased pääsesid siiski terve nahaga.

Selle hooajaga oma F1-karjäärile joone alla tõmbav Felipe Massa tunnistas oma viimase Brasiilia GP järel, et ta tunneb juhtunu pärast oma kolleegide ees häbi. «Me ootame alati oma riigilt parimat: turvalist riiki, kus saame harida oma lapsi, häid haiglaid. Ja kui kuuleme midagi sellist, siis on see väga kurb. Kuna olen brasiillane tunnen end osana probleemist. Nii et minus valitseb suur kurbus. Mitte ainult nende inimeste pärast, kes siia tulid ja siin olid, aga ka nende pärast, kes brasiillastena sellest kõigest kuulevad. Tulevikus suudame me seda muuta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles