Endine Manchester Unitedi vutimees võitleb vaid 36-aastaselt elu eest

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester United Michael Carrick, second from left, steals the ball off Sydney Allstars' Liam Miller, left,during a exhibition match in Sydney, Australia, Saturday, July 20, 2013.(AP Photo/Rob Griffith) / SCANPIX Code: 436
Manchester United Michael Carrick, second from left, steals the ball off Sydney Allstars' Liam Miller, left,during a exhibition match in Sydney, Australia, Saturday, July 20, 2013.(AP Photo/Rob Griffith) / SCANPIX Code: 436 Foto: ROB GRIFFITH/AP

Karjääri jooksul Glasgow Celticuga Šotimaa jalgpallimeistriks tulnud ning järgmised kaks hooaega Manchester Unitedi ridades veetnud poolkaitsja Liam Miller võitleb vaid 36-aastaselt oma elu eest. Mehel diagnoositi kõhunäärmevähk, kirjutab Daily Mail.

Viimati USA jalgpallipüramiidi neljandal tugevusastmel Wilmingtoni klubis pallinud Milleri haigusest andis teada tema endine meeskonnakaaslane Hiberniansi ridadest Tam McManus. «Kohutavad uudised Liam Milleri kohta. Hoidke pöidlaid, et ta suudab kuidagi sellest üle saada. Oli sel kuul USAs ravil ning lendab homme tagasi, et siin keemiaraviga alustada. Ta jätkab võitlust.» kirjutas McManus. «Ma ei saa austusest tema ja ta pere vastu rohkem detailidesse laskuda. Palvetan, et ta paraneks.»

Miller esindas karjääri jooksul ka selliseid klubisid nagu Sunderland, Queens Park Rangers ja Leeds United, aga tema nimekaimaks mängupaigaks jäi Manchester United. Kahe meeskonnas veedetud hooaja peale lõi Miller kaasa aga vaid üheksas Inglismaa kõrgliiga kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles