Haigus rikkus karateka Lauri Mengeli EMi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Mengel
Lauri Mengel Foto: Silver Gutmann

Valitsev Eesti meister Lauri Mengel jõudis Šveitsis Zürichis alanud karate Euroopa meistrivõistlustel 16 parema hulka, ent pidi seal vastase paremust tunnistama.

Ainsa eestlasena EMil võistlustules olnud Mengel alistas raskekaalu (+84 kg) esimeses ringis 4:0 Luksemburgi karateka Elmin Sabotici, kuid jäi siis 5:6 alla slovakile Filip Presinskile, keda ta mulluse EMi avaringis kindlalt võitis.

Mengeli võistluse rikkus hiljuti läbipõetud põskkoopapõletik. «Mõlemas matšis oli võhmaga väga suuri probleeme,» tunnistas antibiootikumikuuri läbinud Mengel. «Teise kohtumise oleksin pidanud kindlalt võitma, vastane oli minust nõrgem, aga ma vajusin lihtsalt poole matši pealt ära. Olin haiguse tõttu kolm nädalat treeningutelt eemal, see andis ikka tunda.»

Kuigi Mengel kaalus ka võistlusest loobumist, oli tal hea meel, et otsustas siiski Zürichisse minna. «Vaatamata sellele, et tõmbasin ennast peaaegu pildituks, jäi sisse hea tunne, et vabalt võinuks ka veerandfinaali saada,» tõdes ta. «Aga nüüd tõmban ilmselt hooajale kriipsu peale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles