«Reporteri» video: miks avalikustas Kanepi oma intiimsuhted treeneritega?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaia Kanepi esitles täna oma elulooraamatut «Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel». Kanepi avalikustas, et mõni peatükk võinuks siiski ka olemata olla. Nii kaalus Kanepi tegelikult pikalt, kas üldse avalikustada värvikaimad detailid tema armusuhetest treenerite Andrei Luzgini ja Silver Karjusega, mis panid möödunud nädalal Eesti meediamaastiku kihama.

«Mõtlesin noortele ja nende vanematele, et seda oleks hea mainida. Äkki tulevikus jäävad osad vead selle pärast tegemata,» mõtiskles ta. Siiski poleks ta suutnud ette näha, millise tormi just need kaks skandaalset katkendit Eesti meedias tekitavad.

Et Kanepi oli sel ajal Limoges’i turniiril, jättis ta ka artiklid ja kommentaarid targu lugemata, ent oli siiski rahva säärasest emotsioonitulvast üllatunud. «Minu jaoks oli see igav! Kas tõesti midagi paremat ei leitud?» naerab ta. 

***

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles