Meistriliigassse pääsenud Maardu sai preemia

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maardu linnameeskond alistas esiliigas 2:1 Tallinna Kalevi ning kerkis järgmiseks hooajaks meistriliigasse
Maardu linnameeskond alistas esiliigas 2:1 Tallinna Kalevi ning kerkis järgmiseks hooajaks meistriliigasse Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Eesti esiliiga võitjaks tuli Maardu Linnameeskond, kes pääses kõrgliigasse ja pälvib selle eest Maardu linna poolt 5000-eurose preemia.

Maardu linnapea Vladmir Arhipovi sõnul on jalgpall väga populaarne spordiala Maardus, mida harrastab üle 200 inimese. «Mul on kahtlemata hea meel Maardu Linnameeskonna edu üle, sest silmapaistvad ja edukad sportlased on suurepäraseks eeskujuks noortele ning kujundavad ka Maardu spordimainet,» sõnas linnapea.

«Linnavalitsus tänab kõiki Maardu Linnameeskonna mängijaid ja treenereid nende suure panuse eest ning premeerib tublit kodumeeskonda. Kõrgliigas ootavad aga meie klubi suured väljakutsed, mis nõuavad jätkusuutlikku koostööd sponsoritega ja suurt tööd,» lisas Arhipov.

Maardus treenib kuus laste ja neli täiskasvanute meeskonda. Eesti rahvuskoondise tippmängijad Konstantin Vassiljev, Dmitri Kruglov ja Alekasndr Dmitrijev on alustanud oma säravat jalgpallurikarjääri just Maardus.

Sellel aastal toetas linnavalitsus Maardu jalgpalliklubisid 37 880 euroga, lisaks on klubide kasutuses linnastaadion tasuta. Linn jätkab jalgpalli arendamise toetamist ka tulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles