Schumacheri abikaasa kommentaar suurendas hirmu vormelilegendi tervise üle (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: DIMITAR DILKOFF/AFP

Vormelilegend Michael Schumacheri fännid on murest murtud – kas sakslase abikaasa Corinna väljaütlemised tähendavad, et seitsmekordse F1 maailmameistri tervis on järsult halvemuse poole pööranud

2013. aasta lõpus Meribeli suusakuurordis märgistamata nõlval kukkunud ja peaga vastu kivi lennanud Schumacher veetis õnnetuse tagajärjel kuus kuud koomas. Alates 2014. aastast viibib legendaarne vormelipiloot oma Šveitsis asuvas kodus taastusravil. Viimane uudiskild tema tervise kohta pärineb möödunud aastast, kui väleväiteid lahanud kohtuasja käigus sai selgeks, et Schumacher ei ole võimeline kõndima.

Saksa tabloidväljaanne In Touch kirjutab, et nüüd on sakslase abikaasa üle pika aja abikaasa olukorda kommenteerinud. Corinna Schumacheri käsul saatsid perekonna esindajad välja ametliku teate, kus selgitasid, miks ei ole vormelilegendi käekäigu kohta infot jagatud: «Otsus kaitsta tema eraelu avalikkuse eest on võetud Michaeli huvides. Me oleme väga selgelt väljendanud, et juhtunud on midagi tõsist.»

Schumacheri kohta uudiseid ootavad fännid on kinni hakanud fraasist «juhtunud on midagi tõsist» ning spekuleeritakse, et sakslase tervis on halvenenud. Kuna kommentaaris puudub edasine kontekst, võib see samas olla ka lihtsalt märkus mehe suusaõnnetuse kohta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles