Saarlased mõtlevad suurelt

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarlased on sponsoritelt saanud esialgu rahalise kindluse kolmeks hooajaks, ent kodumängude publikuhuvi hinnates võib eeldada, et koostöö saab olema pikem.
Saarlased on sponsoritelt saanud esialgu rahalise kindluse kolmeks hooajaks, ent kodumängude publikuhuvi hinnates võib eeldada, et koostöö saab olema pikem. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sellest, et võrkpallilembestel saarlastel võiks Balti liigas oma võrkpalliklubi olla, räägiti aastaid. Tasemel mängijaid on Saaremaalt sirgunud rohkesti, neist tuntumad praegu ehk Keith Pupart, Timo Tammemaa, Karli Allik, Denis Losnikov, Kevin Saar, Siim Ennemuist, Siim Põlluäär ja Hindrek Pulk.

Tõsisemaks läks jutt Saaremaa Võrkpalliklubi sünnist mõni aasta tagasi. «Korraldasime kevaditi linnade karikat, millega soovisime näidata potentsiaalsetele sponsoritele, et suudame võrkpalliasja siin ajada. Kõik muu peale rahastuse oli Saaremaal võrkpallimeeskonna loomiseks ju juba ammu olemas,» sõnab vastloodud klubi tegevjuht Hannes Sepp.

32-aastane Sepp tegeleb nii klubi juhi kui mänedžerina, ent ka näiteks mängude teadustajana. «Eks see ole entusiasm ja armastus võrkpalli vastu, mis mind muude tegemiste juurest kodusaarele tagasi tõi,» ütleb kunagine Eesti noortekoondise nurgaründaja, kelle täiskasvanukarjäär piirdus ühe hooajaga Viljandis. Sepp toonitab, et tal on ka mitmeid olulisi abilisi, kelleta mängude läbiviimine oleks võimatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles