Tipptennisist: seks enne mängu on fantastiline

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesca Schiavone
Francesca Schiavone Foto: SCANPIX

Tipptennisistid Francesca Schiavone ja Andy Murray avaldasid hiljutistes intervjuudes, et ei kuulu nende inimeste hulka, kelle arvates ei tohiks enne võistlusi seksida. Hoopis vastupidi!

Mullu Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel triumfeerinud maailma neljas reket Schiavone tunnistas intervjuus Metrole, et võistluseelne seks tuleb talle kasuks. «Naistele pole seks enne mängu mitte üksnes lubatud, vaid see on fantastiline,» teatas Schiavone. «See tõstab hormoonide taset ja annab igat punkti mängides eelise.»

Murray rääkis intervjuus Hispaania ajalehele El Mundo, et tennisistid ei saaks enne turniire niimoodi seksist hoiduda, nagu näiteks poksijad teevad. «Ma ei kuulu nende sportlaste hulka, kes turniiride eel sugulist karskust harrastavad. Tennis pole nagu poks. Mäletan üht endist raskekaalu poksijat, kelle treener ei lubanud tal kuus nädalat enne matši seksida. Meil on igal nädalal turniirid, seega kui võtaksime poksijatest eeskuju, peaksime alati seksist keelduma,» mõtiskles Murray.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles