Chelsea staar: mehed on mind rohkem alasti näinud kui naised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salomon Kalou
Salomon Kalou Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Chelsea staar Salomon Kalou avaldas, et enne mängupäeva pole tal lõbustuseks aega, kuna siis mõtleb ta vaid eelseisvale mängule.

Suvel 26-aastaseks saav Kalou tunnistas, et eelistab jalgpalli isegi seksile. «Olen hea poiss – ei mingit seksi päev enne mängu! Kui peaksin valima, kumb on parem, kas jalgpall või seks, vastaksin kindlasti jalgpall,» vahendab The Sun jalgpalluri sõnu. «Jalgpall on 90 minutit puhast lõbu, aga ma ei saa alati sama seksi kohta öelda. Muidugi, jalgpalli puhul sõltub see ka alati tulemusest.»

Kuigi Kalou eelistab silma paista jalgpalliplatsil, mitte oma tegevustega jalgpalliväliselt, polnud tal midagi alasti fotosessiooni vastu, mille eesmärk oli tõsta meeste teadlikkust vähist. «See on väga oluline eesmärk, kõik noored mehed peaksid vähist teadma,» sõnas Kalou. «Kui nad teavad ohumärke, võib see nende elu päästa. Mehed häbenevad arsti juurde minekud, aga seda tuleb muuta – kui arvad, et midagi on viga, mine kontrolli! Kui mehed arvavad, et nende autol on midagi viga, viivad nad selle mehaaniku juurde, samamoodi võiksid nad ju ka enda eest hoolitseda.»

«Kas ma häbenen alastust? Sõltub sellest, kes mu ees seisab. Seisin just alasti kaks tundi stuudios inimeste ees, keda ma polnud kunagi varem kohanud ja ma ei häbenenud midagi,» jätkas Kalou. «Fotosessioon oli väga lõbus, kindlasti vaatavad nüüd mõned naised mind teise pilguga. Usun, et mind on mehed rohkem alasti näinud kui naised. Ma pole kunagi olnud ühes riietusruumis kümne alasti naisega või käinud kümne alasti naisega koos duši all.»

Vaata üht kampaania tarbeks tehtud pilti siit.

Homme seisab Chelseal ees hooaja üks tähtsamaid matše, kui võõrsil minnakse vastamisi Manchester Unitediga. See mäng võib otsustada Inglismaa meistriliiga tänavuse võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles