Video: Alžeeria peatreener kaotas kontrolli ja sõimas täiest kõrist ajakirjanikku

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabah Madjer
Rabah Madjer Foto: RYAD KRAMDI/AFP

Alžeeria jalgpallikoondise peatreener Rabah Madjer läks pressikonverentsil sedavõrd närvi, et karjus täiest kõrist ajakirjaniku peale.

Alžeeria alistas sõpruskohtumises 3:0 Kesk-Aafrika Vabariigi. Pärast kohtumist toimus traditsiooniliselt pressikonverents, kus Alžeeriat esindas peale peatreeneri veel koondise tähtmängija Riyad Mahrez.

Kuna Alžeeria ei kvalifitseerunud jalgpalli MM-finaalturniirile, küsis ajakirjanik Mahrezilt, mida tema arvab MM-valikturniiri ebaõnnestumisest ja koondise viimase aja mänguvormist terviklikult. Leicester City keskväljamees ei saanudki küsimusele vastata, sest peatreeneril Madjeril ajas selline küsimus harja punaseks.

«Härra Djebour, riiklik ajakirjanik, sa oled meie rahvuskoondise vaenlane!» alustas Madjer oma pahameele väljaelamist. «Ütlen seda avalikult: ma austan kõiki teid, aga ma ei austa teda. Jää vait! Jää vait! Jää vait! Jää vait! Lõpeta kirjutamine, lase järgmisel generatsioonil tööd teha,» jätkas Madjer oma sõimukõnet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles