Aastalõputurniiril jätkavad täiseduga Ivanov ja Ritslaid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Eesti Tennise Liit

Tere tennisekeskuses jätkuval aastalõputurniiril Alexela Mastersil mängiti eile alagrupimänge.

Alagrupis A alistas Vladimir Ivanov hommikuses kohtumises Alexander Georg Mändma 6:4, 6:2 ja õhtuses mängus Siim Troosti 6:2, 6:0. Troost sai jagu Martin Valdo Randperest 6:3, 6:2. Randpere sai kirja võidu, sest Mändma katkestas võistluse. Tema asemel mängib nüüd Armand Levandi.

Alagrupis B jätkab kahe võiduga Morten Ritslaid, kes võitis Robin Erik Partsi kolmesetilises kohtumises 7:6(3), 3:6, 6:1 ja Karl Kiur Saart 6:3, 6:2. Selles alagrupis on kahe kaotusega Carl Bret Parko, kes kaotas Partsile 4:6, 7:6(5), 3:6 ja Saarele 0:6, 4:6.

Naiste konkurentsis võitis Katriin Saar 6:0, 6:2 Sofia Tšeklistovat ja Lissi Kubre sai jagu Tuule Tanist 6:4, 7:5.

Täna hommikul mängitakse alagrupimänge. Kell 10 on Tere tennisekeskuses 2. väljakul vastamisi Saar ja Parts ning 3. väljakul Troost ja Levandi. Pärast seda on kohtumised Ivanovi ja Randpere ning Ritslaidi ja Parko vahel. Õhtul kella 17 on meeste poolfinaalid, kus kohtuvad alagruppide paremad.

Kell 17 algavad ka järgmised naiste mängud. Tšeklistova läheb vastamisi Kubre ja pärast seda kohtub Saar Taniga.

Täna saab alguse noorte aastalõputurniir, kus neljas vanuserühmas on kohal Eesti paremik. Noorte turniir lõppeb pühapäeval.

* * *

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles