Video: Vaata nokauti, mis Eesti võitlussportlase pilditult ringipõrandale saatis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar ja Maxim Spondarenko
Mirkko Moisar ja Maxim Spondarenko Foto: Number One Fight Show

Mirkko Moisarit võib kahtlemata pidada Eesti populaarseimaks võitlussportlaseks. Äärmiselt sõbraliku ja hea suhtlejana tuntud mees on pika ja eduka karjääri jooksul pidanud juba tervelt 109 matši ning pakkunud publikule suurepäraseid nokaute.

Kuid nagu poksimaailmast teada - kõik ei ole Floyd Mayweatherid või Anthony Joshuad - enamus, varem või hiljem, nokauteeritakse täpselt samamoodi nagu nad ise teisi on ringipõrandale saatnud. Isegi kõikvõimas Conor McGregor pääses Nate Diaz'i vastu kohtuniku abiga. 

Spodarenko nokauteeris Moisari sama ürituse raames maikuus, saates eestlase paremhaagiga juba avaraundis ringipõrandale. 

Kuigi vaatepilt oli pehmelt öeldes õõvastav, tõusis Moisar peagi püsti ning on hiljem tunnistanud, et tegemist oli "kõige õnnelikuma nokaudiga, mis sai juhtuda". Seda seetõttu, et mingeid tervislikke tagajärgi nokaut ei tekitanud.

Laupäeval ehk homme on mehed taaskord vastamisi - sama üritus, sama võitlusring. Aga milliseks kujuneb tulemus?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles