Mourinho teatas Manchester Unitedi fännidele rõõmustava uudise

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Zlatan Ibrahimovic on tervenenud
Zlatan Ibrahimovic on tervenenud Foto: Matt McNulty/imago/Sportimage

Manchester Unitedi kaks vigastatud tähtmängijat, aprillis põlve vigastanud Zlatan Ibrahimovic ja septembris reielihast rebestanud Paul Pogba, naasevad laupäeval väljakule, vahendab BBC.

Manchester United kohtub laupäeval Inglismaa kõrgliigas koduväljakul Newcastle Unitediga ning Manchesteri klubi peatreener Jose Mourinho teatas, et mõlemad jalgpallurid lõpuks ometi mänguvalmis.

Ibrahimovic vigastas tõsiselt põlve möödunud hooajal Euroopa liiga poolfinaalis Anderlechti vastu ning käis Pittburghi Meditsiiniülikoolis operatsioonil.

Seejuures jättis rootslane sealsetele arstidele nii võimsa mulje, et viimased tahavad tulevikus ründajat veelgi lähemalt uurida. Ibrahimovici agent Mino Raiola rääkis Rootsi ajalehele Expressen, et kirurgidele avaldas muljet 35-aastase legendi tervislik seisund. Raiola sõnul ei suudetud uskuda, et üle 20 aasta jalgpalli mänginud mehe põlved võiksid olla nii heas seisukorras.

«Tema põlved on väga tugevad ning arstid sõnasid, et nad ei ole midagi sellist varem näinud,» rääkis Raiola. «Üldiselt olid tema põlved väga heas seisukorras. Nii pikalt jalgpalli mänginud mehe puhul sellist asja tavaliselt ei näe.»

Ibrahimovic jõudis enne vigastust lüüa Unitedi eest 46 mängus 28 väravat. Kuigi ründaja leping klubiga lõppes juunis soovis United teda vigastusest hoolimata veel ühe aasta enda juures hoida ning nii sõlmiti augustis temaga aastane leping.

Pogba rebestas septembris Meistrite liiga avakohtumises FC Baseliga reielihast ning pidi algselt halvimal juhul olema palliplatsilt eemal kolm kuud.

Tagasi üles