Eestlased loositi Meistrite liigas ühte alagruppi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Tammemaa rünnakul.
Timo Tammemaa rünnakul. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Võrkpalli Meistrite liigas loositi täna põhiturniiri alagrupid ning kaks liiga põhitabelisse pääsenud Eesti koondislast Renee Teppan ja Timo Tammemaa sattusid samasse alagruppi.

Itaalia kõrgliigasse kuuluv Renee Teppani tööandja Trentino Diatec ning Belgias mängiva Timo Tammemaa tööandja Maaseiki Noliko kuuluvad mõlemad E-alagruppi. Lisaks neile kahele meeskonnale on samas grupis Kedierzyn-Kozle Zaksa (Poola) ja Izmiri Arkas (Türgi). Tammemaa ja Noliko pidid läbima ka eelringi, kus alistati Hollandi klubi Groningeni Abianti. Trentino pääses otse alagrupiturniirile.

Ülejäänud alagrupid:

A-alagrupp: Civitanova Cucine Lube (Itaalia), Roeselare Knack (Belgia), Perugia Colussi Sicoma (Itaalia), Istanbuli Fenerbache (Türgi).

B-alagrupp: Ankara Halkbank (Türgi), Thessaloniki Paok (Kreeka), Vfb Friedrichshafen (Saksamaa), Sastamala (Soome).

C-alagrupp: Chaumonti Haute Marne (Prantsusmaa), Moskva Dünamo (Venemaa), Belchatowi Skra (Poola), Novosibirski Lokomotiiv (Venemaa).

D-alagrupp: Kaasani Zeniit (Venemaa), Berliini Recycling Volley (Saksamaa), Toulouse´i Spacers (Prantsusmaa), Wegieli Jastrzebski (Poola).

Igast alagrupist pääseb play-offi 12 parema sekka kaks paremat, lisaks saab edasi ka kaks paremat kolmanda koha meeskonda. Alagrupimängudega tehakse algust detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles