Valga/Valka sai Tartu vastu ajaloolise võidu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga meeskonna peatreener Kristaps Zeids koos oma hoolealustega.
Valga meeskonna peatreener Kristaps Zeids koos oma hoolealustega. Foto: Kristaps Zeids

Tänavust hooaega tormiliselt alustanud Valga/Valka korvpallimeeskond alistas Eesti meistriliigas kodusaalis Tartu Ülikooli 91:87. Seejuures lõpetas Valga tartlaste vastu oma ülipika kaotusteseeria, kui seni oli kaotatud suisa 27 omavahelist kohtumist.

Teisel poolaja alguses edu isegi 21 punktini kasvatanud Valga oli veel 3 minutit enne kohtumise 88:73 juhtimas, kuid Tartu neli järjestikust kaugviset tõid meeskonna kolme punkti kaugusele. Seejärel tabas Edgars Lasenbergs kolm vabaviset ning 91:87 võit oligi käes.

Valga parimana viskas Kristaps Miglinieks 18 punkti ja tõi 6 lauapalli, Roberts Freimanis lisas 17 punkti. Tartu suurim punktitooja oli Kristjan Kitsing 24 punktiga, Hendrik Eelmäe lisas 16 punkti.

Valga-Valka meeskonnal on nüüd kogutud kuus võitu ja üks kaotus. Tartul on seis palju nukram: tabelis on vaid kaks võitu ning neli kaotust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles