Moisari nokauteerinud Spodarenko on kordusmatšiks valmis: sellest tuleb sõda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxim Spodarenko vs. Mirkko Moisar
Maxim Spodarenko vs. Mirkko Moisar Foto: Number One Fight Show

Maikuus Mirkko Moisari karmilt avaraundis ringipõrandale saatnud Valgevene võitlusäss Max Spodarenko on homseks kordusmatšiks valmis.

Number One Fight Show kaheksandal üritusel Tondiraba jäähallis on oodatuimaks kordusmatšiks broneeritud õhtu viimane, tähtsaim pealahing.

Kuidas meenutab Spodarenko ise nokauti, mis Eesti esivõitlejal keha välja lülitas? Mees jääb napisõnaliseks ning lausub: "Ütleme nii, et treenisime seda nokaudilööki treeneriga palju."

Juba möödunud laupäeval Eestisse saabunud Spodarenko on pärast Moisari alistamist pidanud lühikese ajaga tervelt neli matši. Kaks korda on mees võitnud, kahel korral lahkunud ringist kaotajana.

"Pidasin neli matši Hiinas, kus kahel korral röövisid kohtunikud mult võidud," räägib mees ise oma viimaste tegemiste kohta ringis.

Kuigi Moisar ise on nimetanud kuulsat paremhaaki "õnnelikuks löögiks", siis Spodarenko on rõõmuga valmis homme tõestama, et tegemist oli selge paremusega. "Matš kujuneb kahtlemata vaatemänguks, sellest tuleb sõda. Mirkko tunneb end enesekindlalt, kuid mina olen samuti sada protsenti valmis. Mu ettevalmistus on olnud täiuslik," hoiatab külalisvõitleja.

Number One Fight Show toimub Tondiraba jäähallis juba homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles