Kohutav rekord: Sunderland jäi 20. korda järjest koduväljakul võiduta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunderlandi poolehoidja pole meeskonna hetkeseisuga üle õnnelik.
Sunderlandi poolehoidja pole meeskonna hetkeseisuga üle õnnelik. Foto: Richard Sellers/EMPICS Sport

Sunderlandi jalgpalliklubi tegi täna ajalugu: neist sai läbi aegade esimene Inglise profimeeskond, kes 20 kodumängu järjest võiduta on püsinud.

Täna paistis justkui olevat hea võimalus seeria lõpetada, sest Championshipis ehk tugevuselt teises liigas mindi vastamisi Millwalliga, kes polnud võõrsil üheksa mängu järjest võidutsenud. Aga ei, mäng lõppes 2:2 viigiga, mis tähendas, et mõlemad klubid jõudsid oma negatiivse seeriaga ümmarguse numbrini.

11 punkti kogunud Sunderland on Inglise esiliigas langenud viimasele ehk 24. positsioonile. Järsk ärakukkumine on olnud seda üllatavam, et eelmised kümme hooaega mängiti kõrgliigas.

Omamoodi ajalugu tegi Championshipis täna ka 19-aastane Eesti koondise ründaja Mattias Käit, kes kuulus Fulhami 1:1 viigimängus Derby Countyga esmakordselt oma koduklubi 18-mehelisse rivistusse. Väljakule Käit siiski täna veel ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles