Video: kuidas tüdrukutebänd Atomic Kitten Glasgow Celtici fänne inspireeris

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atomic Kitten.
Atomic Kitten. Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Jalgpallifännid on oma lemmikvõistkonna ergutamiseks erinevaid lahendusi välja mõeldes varmad ära kasutama ka popmuusikat, tõestavad Šotimaa vutiklubi Glasgow Celtici poolehoidjad, kes leiutasid meeskonna kaitsjale Mikael Lustigile toetuslaulu, mis inspireeritud Atomic Kitteni loomingust.

Suurbritannia tüdrukutebändil oli mitmeid hitte, millest üks tuntumaid 2001. aastal singlina välja antud «Whole Again», mis tõusis Suurbritannia edetabeli esinumbriks ja teenis Platinium-staatuse. Celtici fännid mugandasid laulu refrääni ja sündinud oligi Lustigi toetuslaul, mida 2012. aastast klubis mängivale rootslasest kaitsjale ikka ja jälle innuga lauldakse.

Glasgow Celtici fännide ergutuslaul:

Atomic Kitteni hitt «Whole Again»:

Mikael Lustig on 30-aastane Rootsi jalgpallur, kes liitus Celticiga 2012. aastal Norra tippklubist Trondheimi Rosenborg. Lustig on Rootsi koondise põhimees ning kuulus koosseisu ka esmaspäeval Milanos Itaaliga tehtud 0:0 viigimängus, millega Rootsi tagas koha 2018. aasta MM-finaalturniiril.

Atomic Kitten moodustati 1998. aastal ning oli Suurbritannias väga menukas. Nende kaks esimest stuudioalbumit, 2000. aastal välja antud «Right Now» ja 2002. aastal välja antud «Feels So Good», jõudsid mõlemad riigi plaadimüügiedetabelis esikohale ja saavutasid kahekordse Platinum-staatuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles