Eesti koondis kinkis igale fännile isikliku värava. Peaaegu

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kasesalu, Nele Akulin ja Frank Kolde – kolm Eesti jalgpallikoondise fänni, kes võtsid ette enam kui 15 000 kilomeetri pikkuse reisi sõna otseses mõttes maailma teise otsa, et meeskonnale kaasa elada.
Martin Kasesalu, Nele Akulin ja Frank Kolde – kolm Eesti jalgpallikoondise fänni, kes võtsid ette enam kui 15 000 kilomeetri pikkuse reisi sõna otseses mõttes maailma teise otsa, et meeskonnale kaasa elada. Foto: Erakogu

Oleks päris narr, kui juhtuks nii, et sõidad Eestist Fidžile jalgpallikoondisele kaasa elama, aga mäng jääb kohapealse transpordiviperuse tõttu nägemata. Just niisugune saatus ähvardas pühapäeval Martin Kasesalu ja Nele Akulinit, kes on kaks kolmest Eesti meeskonda Okeaania turneel saatvast fännist.

Nimelt peatusid nemad Nadis, kus asub Fidži ainus rahvusvaheline lennuväli, ent jalgpallimäng peeti pealinnas Suvas. «Pühapäeval läheb sinna ainult üks buss, mis jäi 35 minutit hiljaks. Ei olnud närvidele kasulik,» tõdes Kasesalu. «Aga kui Suvasse pärale jõudsime ja staadioni poole jalutasime, pidas tee ääres kinni auto ja pakkus küüti. Ilmnes, et juhiks oli kohaliku jalgpalliliidu asepresident. Veidi enne avavilet astus ta uuesti ligi ja uuris, ega ma mängukava soovi, mida muidu kuskil ei müüdud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles