Video: skandaalne uustulnuk säras NBAs seekord õigetel põhjustel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lonzo Ball.
Lonzo Ball. Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA sai läinud ööl karjääri teise kolmikduubli kirja Lonzo Ball, kes on pälvinud seni palju tähelepanu peamiselt oma sõnaka isa tõttu. Los Angeles Lakersi 127:109 võidumängus Denver Nuggetsi üle paistis Ball aga silma õigetel põhjustel, kui viskas 11 punkti, võttis 16 lauapalli ja andis 11 korvisöötu.

Statistikud märkisid, et debüüthooaega tegev Ball jõudis seejuures NBAs oma teise kolmikduublini päevapealt sama vanalt kui LeBron James. Ühtlasi pole ükski tagamängijast uustulnuk tänavusel hooajal veel sellise lauapallide arvuni küündinud. Küll aga jättis taas soovida Balli tabavusprotsent, kui tema 13 teelesaadetud viskest läbis korvirõnga viis. Julius Randle tõi Lakersile 24 ja Brook Lopez 21 punkti.

Tiitlikaitsja Golden State Warriors oli Stephen Curry 39 punkti, 11 lauapalli ja 7 korvisöödu toel 118:111 parem Brooklyn Netsist. Soomlane Lauri Markkanen viskas lühikese NBA-karjääri rekordeid tähistavad 26 punkti ja võttis 13 lauapalli, kuid idakonverentsi eelviimasel real jätkav Chicago Bulls pidi tunnistama Phoenix Sunsi 113:105 paremust.

Lauri Markkaneni (vasakul) karjääri parimast mängust jäi Chicago Bullsile võiduks väheseks.
Lauri Markkaneni (vasakul) karjääri parimast mängust jäi Chicago Bullsile võiduks väheseks. Foto: Ross D. Franklin/AP

Teised tulemused:

  • Toronto Raptors - Washington Wizards 100:91
  • Miami Heat - Indiana Pacers 95:120
  • Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 97:100
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles