Tänak: meil polnud tiitlivõiduks õiget suhtumist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: @World / M-Sport

Autoralli MM-sarja kolmanda kohaga lõpetanud Ott Tänak tunnistas, et läks tänavusele hooajale vastu plaaniga võita rallisid, mitte MM-tiitlit ning see saigi lõpuks määravaks.

Tänak ja kaardilugeja Martin Järveoja said MM-sarja kokkuvõttes tiimikaaslase Sebastien Ogieri ja Hyundai esisõitja Thierry Neuville’i järel kolmanda koha. «Võib-olla polnud meie suhtumine MM-tiitli nimel võitlemiseks õige,» mõlgutas eestlane portaalile Motorsport-Total. «Hooaja algul oli mul jätkuvalt puudu esimene võit, nii et keskendusin rohkem rallidele, mitte MM-punktide kogumisele. Hooaja lõpus avaldasime Sebile survet, aga üldiselt ei olnud me tiitli nimel võitlemiseks valmis.»

Järgmise rallihooaja alguseni on jäänud veidi üle kahe kuu – Monte Carlo ralli algab juba jaanuari eelviimasel nädalal. Tänaku sõnul on siht selge: «Ei ole mingi saladus, et tahame võidelda MM-tiitlile. Olime sellele tänavu lähedal, nii et ma ei näe põhjust, miks me ei peaks seda tulevikus suutma. Vahetame küll meeskonda, aga Toyota on juba tõestanud, et nad suudavad võita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles