MM-sarja 16. piloot: olen enesekindlam kui kunagi varem

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stoffel Vandoorne.
Stoffel Vandoorne. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

McLareni vormelipiloot Stoffel Vandoorne, kes sõidab Suurbritannia meeskonnas ka järgmisel hooajal, tunnistas, et tema esimene täispikk hooaeg kuninglikus võistlussarjas pole kulgenud plaanipäraselt.

Belgia võidusõitja on käimasoleval hooajal jõudnud kolmel etapil punktikohale. Ungaris platseerus Vandoorne kümnendal kohal, kuid Singapuris ja Malaisias nägi 25-aastane piloot ruudulist lippu seitsmenda mehena. Üldarvestuses paikneb Vandoorne 13 punktiga 16. positsioonil.

«Tänavune hooaeg on kulgenud üles ja alla,» sõnas belglane väljaandele Autosport. «Hooaja algus kujunes minu jaoks keeruliseks, aga mida aeg edasi, seda rohkem ma meeskonnaga vaeva olen näinud. Nüüdseks olen masinas enesekindlam kui kunagi varem. Minu edusammud hooaja teisel poolel on rahuldust pakkuvad.»

Hooaja viimane etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Abu Dhabis. McLaren, kes edestab meeskondlikus arvestuses viimasel kohal paiknevat Saubert 23 punktiga, lõpetab hooaja suure tõenäosusega kümne meeskonna konkurentsis üheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles