Saksamaa kümnes meeskond kaalub Arsenali tähtmängija palkamist

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters

Möödunud hooajal Saksamaa meistrivõistlustel kümnendal kohal platseerunud Gelsenkircheni Schalke kaalub klubi kasvandiku tagasi meeskonda tuua.

Just seitsmekordsest Saksamaa meistermeeskonnast algas praegu Londoni Arsenalis mängiva Mesut Özili karjäär. Türgi päritoluga Saksamaa koondislane kuulus Schalke hingekirja aastatel 2006-2008. Klubi juhtkonnas tegutsev Clement Tönnies on tuleviku suhtes põnevil.

«Mul on suurepärane suhe Mesutiga,» sõnas Tönnies spordiajakirjale Kicker. «Me kindlasti kaalume potentsiaalset üleminekut. Kui see sobib mõlemale osapoolele, oleks tore. Kuid kindlasti ei juhtu seda järgmisel hooajal.»

Käimasoleval hooajal paikneb Schalke liigatabelis Müncheni Bayerni järel teisel positsioonil. Pühapäevases liigamängus alistati Hamburgeri meeskond 2:0.

2008. aasta alguses sõlmis Özil lepingu Bremeni Werderiga ning kaks ja pool aastat hiljem lõi ründav poolkaitsja käed Madridi Realiga. Arsenal maksis 2013. aastal tema eest 50 miljonit eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles