20-kraadine pakane tõi Meistrite liiga matši eel vutimeestele luumurrud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexei Berezutski murdis karmis pakases peetud mängus jalaluu.
Alexei Berezutski murdis karmis pakases peetud mängus jalaluu. Foto: Igor Onuchin/Sputnik/Scanpix

Moskva CSKAd ootab homme ees ülioluline Meistrite liiga kohtumine Lissaboni Benficaga. Suurklubi kaotas matši eel aga vigastusele Aleksei Berezutski ja Georgi Milanovi – mõlemad mehed murdsid ekstreemses Venemaa liigamatšis Habarovskiga jalaluu.

CSKA alistas nädalavahetusel Habarovski võõral väljakul 4:2. Matši oli vaatama tulnud 5569 pealtvaatajat, mis on igati muljetavaldav tulemus, arvestades valitsenud ilmaolusid. Hiina piiri ääres asuvas Habarovski krai keskuses oli matši ajal nimelt 20 kraadi külma!

Ilmselt avaldas käre külm mõju ka kohtumises toimunule. 24. minutil pidi väljakult vigastuse tõttu lahkuma Berezutski, keda asendas Milanov. Bulgaarlane sai platsil olla 60 minutit, enne kui temagi vahetust vajas. CSKA koduleht raporteerib, et mõlemal mehel tuvastati jalaluumurd – Berezutskil paremas ning Milanovil vasakus sääreluus.

CSKA on hetkel Meistrite liiga A-alagrupis kuue punktiga kolmandal kohal. Viimases voorus 2:1 alistatud Basel on kogunud sama palju punkte, kuid nende väravate vahe on kuue võrra parem. Gruppi juhib tosina silmaga Manchester United, nullipoiss Benfica on kindlalt viimane.

Vene klubi vajab koduareenil Benfica vastu kindlasti võitu, sest viimases mängudevoorus ootab neid ees reis Manchesteri. Homme Unitedit võõrustav Basel sõidab aga külla Benficale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles