Williams lükkas ümber kõlakad Kubica palkamisest

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica.
Robert Kubica. Foto: Neis /Eibner-Pressefoto/imago/Eibner/Scanpix

Poola vormelipiloodi Robert Kubica tulevik näeb F1-sarjas olevat seotud Williamsi meeskonnaga. Juba pärast Brasiilia GP-d lubas Prantuse telekanal Canal+ kindlal toonil väita, et viimati 2010. aastal F1-sarjas võistelnud poolakas on tiimiga tulevaks hooajaks lepingu allkirjastanud. Williamsi kõneisik lükkab väited aga ümber.

Viimane väide, et 2011. aastal rängas ralliõnnetuses osa käest kaotanud Kubica naaseb tulevast hooajast F1-sarja, pärineb Hollandi telekanalist RTL, kus öeldi, et poolakas on Williamsiga sõlminud kaheaastase lepingu. GPUpdate.net küsis seepeale meeskonna kommentaari ning see mitmeti mõistmiseks ruumi ei jätnud.

«See ei ole tõsi. Need kuulujutud on juba kuu aega iga päev ringelnud,» kõlas Williamsi kõneisiku kategooriline eitus lepingujuttudele.

Williamsis jätkab tuleval aastal kindlasti Lance Stroll. Felipe Massast vabanenud teise sõitja kohale kandideerivad Kubica kõrval veel tiimi ametlik varusõitja Paul di Reasta, meeskonnale mootoreid tarniva Mercedese tiiva all olev Pascar Wehrlein ning Red Bullist ja ka Toro Rosso sõsartiimist kinga saanud Daniil Kvjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles