Rein Taaramäe läheb uue koduklubiga eksootilisse treeninglaagrisse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Eesti koondise värvides.
Rein Taaramäe Eesti koondise värvides. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Käesoleva aasta lõpuni Katjuša-Alpeciniga lepingulises suhtes olev Rein Taaramäe viibib sel nädalal Prantsusmaal, kus tutvub uue koduklubi Team Direct Energie liikmetega. 

Neljapäeval ollakse Vendées, kus toimub pildistamine ja õhtul leiab aset meeskonna esitlus, vahendab Spordipartner. Esmaspäeval lennatakse aga terves koosseisus Guadeloupele esimesse treeninglaagrisse. 

Taaramäe selgitas suvel sotsiaalmeedias, miks ta Prantsusmaa klubiga liitus. 

«Juba enne Katjušaga liitumist olin väga kaalutleval meelel, et kas minna tagasi Prantsusmaale (Taaramäe sõitis varem Cofidise meeskonnas – toim) või proovida midagi muud. Kui seekord kaardid lauale pandi, otsustasin üsna kiiresti. Prantsusmaa ja prantslased kogu oma kiiksude ja kääksudega mulle meeldivad. Olen väga õnnelik ja kibelen juba uude aastasse.»

Meeskond ei asu kõrgeimas World Touri staatuses, seega on suurtele sõitudele saamine lahtine, kuid see Taaramäed ei häiri. Meeskonnas on mitmeid eestlase endiseid tiimikaaslaseid ja sõpru – seda nii sõitjate kui ka personali osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles