Fännid teevad Rocki toetuseks enneolematu rongkäigu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki fännid.
Rocki fännid. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Toetamaks kodumeeskonda Eesti meistrivõistluste finaalseerias korraldavad Rocki fännid nii teisipäeval kui laupäeval enne kohtumisi Kalev/Cramoga rongkäigu, mis ei saa kellelegi märkamatuks jääda.

Teisipäeval, kui mäng algab kell 20.00, stardib rongkäik kell 18.45 Turuhoone juurest mööda Vabaduse puiestee sõiduteed minnakse Ülikooli spordihoonesse. Rongkäigu alguses ja lõpus on Rocki brändi värvides autod ja vahel fännid lippude, trummide ja muu kraamiga.


Ja laupäeval 14.05. kui mäng algab kell 16.00, läheb rongkäik teele algusega 14.45. Kõik Rocki toetajad on oodatud ühinema rongkäiguga.   

Rongkäiku turvab politsei. Autojuhtidel tuleks arvestada, et liiklus Vabaduse puiesteel on rongkäigu ajal veidi raskendatud.


Laupäevasel rongkäigul lubanud ka osaleda trikitrummar Peeter Jõgioja ja CO kes ehitavad ka spetsiaalse trummisõiduki. Kärts, mürts ja pürotehnilised efektid garanteeritud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles