FCI ridadest lahkuma sunnitud Altosar asutas uue jalgpallikooli

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FCI Tallinna tegevjuht Aleksandr Altosar.
FCI Tallinna tegevjuht Aleksandr Altosar. Foto: Raul Mee

FCI Tallinna jalgpalliklubist lahkuma pidanud Aleksandr Altosar andis teada, et on asutanud uue jalgpallikooli. FC Tallinna nime kandev uus kool saab endale ka nimeka peatreeneri.

Nimelt hakkab vanemtreeneri kohuseid täitma Andrei Kalimullin, kes sai lõppenud hooajal enda nimele Eesti meistriliigas läbi aegade enim kohtumisi pidanud mängija tiitli. Klubis hakkab tööle viis inimest – lisaks Kalimullinile ja Altosarele veel lapsevanemate esindaja ja kaks spetsialisti. Samuti on juba sõlmitud tööleping kümne treeneriga.

«Tahan tänada usalduse eest kõiki vanemaid, kes on langetanud valiku meiega liituda. Loodetavasti ei pea te seda sammu kahetsema,» kirjutas Altosar.

Septembri lõpus teatas mullune Eesti meister, toona Infoneti ja tänavusel hooajal FCI Tallinna nime kandnud klubi, et lõpetab pikaajalise koostöö Altosarega. Paar nädalat varem oli Altosar sattunud FCI ja Flora mängul fännide kakluse keskmesse, kuid klubi väitel ei olnud tema lahkumine sellega seotud. Postimehele teadaolevalt pandi Altosarele FCIs süüks hoopis klubi noortesüsteemi uuendamata jätmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles