Pettunud Klopp: teisel poolajal lõpetasime jalgpalli mängimise

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Kloppi hämming: mis pagan meiega teisel poolajal juhtus?
Jürgen Kloppi hämming: mis pagan meiega teisel poolajal juhtus? Foto: MATTHEW CHILDS/Action Images via Reuters/Scanpix

Poole tunniga võõrsil Sevilla vastu kätte võideldud 3:0 edu teisel poolajal käest andnud ja lisaminutitel vastastel viigistada lubanud Liverpooli peatreener Jürgen Klopp võttis Meistrite liigas juhtunu kokku lühidalt.

«Lõpetasime teisel poolajal jalgpalli mängimise,» nentis sakslane BT Sportsile. «Meil on üksainus võimas relv – peame jalgpalli mängima. Just seda me teisel poolajal ei teinud, enne kui lasime endale lüüa teise värava. On igati normaalne, et olime pärast avapoolaega enesekindlad. Aga siis tegutsesime veerandtunni jooksul liiga passiivselt, vajusime liiga madalale. Vastased võitlesid end tagasi mängu ja kiitus neile selle eest,» tunnustas Klopp Sevillat.

«On tunne, nagu oleksime kaotanud. Aga me ei kaotanud. Üks mäng on veel ees ja kõik on meie kätes. Tõsi, praegu on väga sant tunne,» tõdes sakslane.

Kapten Jordan Henderson lisas, et ta ei saa veel hästi aru, kuidas kõik nii läks. «Avapoolaeg oli hea, distsiplineeritud, lõime ilusad väravad. Teine poolaeg oli aga väga halb, alustasime kohutavalt. Kinkisime neile kohe nurgalöögi ja sestpeale olime pidevas hädas.»

Henderson saatis väikese torke teele ka kohtuniku suunas, kes määras 1:3 seisul Sevillale penalti. «Mulle tundus, et avaväravale eelnenud karistuslöök ja teise värava toonud penalti olid pehmed. Kuid peame ka ise paremad olema. Treener rääkis poolajal, et jätkaksime samas vaimus, samuti hoiatas ta, et vastased tulevad täiega peale, kuna neil pole midagi kaotada. Aga ikkagi ei saaud me nendega hakkama. Vähemalt on grupivõit endiselt meie kätes,» üritas ka Henderson sandist õhtust midagi positiivset leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles