Jalgpallikoondis jõudis leitsakus Vanuatule, varustus mitte

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti jalgpallikoondis sai kohaliku aja järgi kolmapäeva hommikul Fidžilt Vanuatule lennates ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui lennufirma mitusada kilo koondise varustust maha jättis, kirjutab Soccernet.

Kuigi lennufirmat oldi juba kuid varem teavitatud täpsest varustuse kogusest, mahust ja kaalust ning toona kinnitati, et kõik on okei ja hästi, ilmnesid esimesed komplikatsioonid juba Fidžil Nadi lennujaamas.

Lõplik tõde selgus aga kaks ja pool tundi hiljem Vanuatu pealinnas Port Vilas - mõnekümnekohaline lennuk ei suutnud kogu Eesti koondise varustust, aga ka muude reisijate pagasit kohale toimetada.

Mahajäänud varustuse hulgas on nii mängijate kui koondise abipersonali isiklikke asju, aga näiteks ka mänguvormi pükse, särke ja koguni koondise arsti doktor Kaspar Rõivassepa arstikohver abi osutamiseks vajalike vahenditega.

Neljapäevase maavõistluse toimumine siiski õnneks ohus ei ole - pallurite putsad olid reisides käsipagasi hulgas ning teatav hulk varustust jõudis ikkagi Vanuatule kohale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles