Ametlik: Varraku ja Müürsepa aeg Kalev/Cramo eesotsas läbi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpalli esiklubi BC Kalev/Cramo lõpetas koostöö peatreener Alar Varrakuga ja abitreeneri Martin Müürsepaga.

35-aastane Varrak oli Kalevi peatreener alates 2012. aastast. Enne seda töötas ta pikalt meeskonna abitreenerina. Tema käe all on Kalev tulnud seitse korda Eesti meistriks ja kolm korda karikavõitjaks. Ühisliigas on lõpetatud kolmel viimasel hooajal 9., 14. ja 11. kohal. Tänavu on aga liigat alustatud ühe võidu ja kuue kaotusega, viimati jäädi suurelt alla Nižni Novgorodile.

«Oodatud edu euro-, Balti või Ühisliiga tasemel jäi paraku saabumata. BC Kalev/Cramo eesmärgid on seatud tunduvalt kõrgemale kui pelgalt koduliiga valitsemine. Usume kindlalt, et Alari tõelised saavutused treenerina on alles ees ja soovime talle edu kõigis ettevõtmistes,» kirjutati meediale väljastatud pressiteates.

Samuti kinnitati, et Kalevi uueks peatreeneriks saab 40-aastane leedulane Donaldas Kairys, kes töötas siiani Poola klubi Slupski Energia Czarni peatreenerina. Varem on ta olnud peatreener Riia ASKs, Dnipro-Azotis ja Tsmoki-Minskis. Uus peatreener saabub Tallinna neljapäeval.

Varrak sõnas pressiteate vahendusel, et sai klubi juhtkonna otsusest aru.

«Võistkond on käesolevaks hooajaks üsnagi hästi komplekteeritud ning Briscoe lisandumisega saime juurde ühe vajaliku lisa käigu. Samas oli kuskil mingi tõrge ja ma loodan, et uue treeneri tulekuga saab meeskond paisu tagant välja. Võistkonnal on potentsiaali paremini mängida, ehk ainuke teenitud võit VTB Ühisliigas ei peegelda meeskonna tegelikku sisu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles