Elva Rattapäeval võib sündida osalusrekord

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratturid.
Jalgratturid. Foto: SCANPIX

Tõenäoliselt püstitatakse pühapäeval toimuval 26. Elva Rattapäeval Filter Maanteekarikasarja uus osalusrekord.

Täna lõunaks oli Filter Maanteekarikasarja 2. etapile, mis on Tartu Rattaralli kõrval kevadhooaja üheks tippsündmuseks, end kirja pannud üle 180 ratturi. Võrdluseks – tänavusele avaetapile, Pärnus peetud Püha Loomaaia Rattarallile oli võistluspäevale eelnenud pühapäeva õhtuks registreerunuid 106.

Tippudest on stardijoonel legendaarne Jaan Kirsipuu, Elvas on esindatud ka Läti profitiim Alpha Baltic. Valida saab 100 ja 50 km distantside vahel.

Eelregistreerimise soodsaim voor lõpeb võistluspäevale eelneva kolmapäeva südaööl (11.05.2011). Stardimaksude arve tuleb tasuda registreerimise päeva jooksul – laekumisi eelmise päeva arvete kohta kontrollitakse järgmisel päeval kell 12.

Elvas saavad end proovile panna ka pisikesed ratturid, kellele on kavas 200 m, 1 km, 2 km ja 3 km SEBE lastesõidud. Need on loomulikult tasuta ja iga lõpetaja saab meene! Põnnid saavad meelt lahutada batuudil, mis seatakse üles juhul, kui sooja vähemalt 10 kraadi ja vihma ei saja. SEBE lasteprogrammi kuulub ka liiklusõppelinnak, kus saab sooritada ka jalgratturi juhulubade eksamit.

Võistluskeskuses on Fakto Auto uudistamiseks välja pannud uued Nissani sõiduautod.

End juba kirja pannud jalgratturite nimekirja saate vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles