Ametist vabastatud Varrak: kuskil oli mingi tõrge

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitusel jagavad kogemusi nii Alar Varrak kui Martin Müürsepp.
Koolitusel jagavad kogemusi nii Alar Varrak kui Martin Müürsepp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

BC Kalev/Cramo lõpetab lepingu meeskonna peatreenerina viiel korral Eesti meistriks tüürinud Alar Varrakuga.

«Ma ütlen siiralt ja ausalt, et klubi tegi õige otsuse. Mulle endale oli see loomulikult raske, aga klubi seisukohalt igati arusaadav,» sõnas Varrak pressiteate vahendusel.

«Võistkond on käesolevaks hooajaks üsnagi hästi komplekteeritud ning Isaiah Briscoe lisandumisega saime juurde ühe vajaliku lisakäigu. Samas oli kuskil mingi tõrge ja ma loodan, et uue treeneri tulekuga saab meeskond paisu tagant välja. Võistkonnal on potentsiaali paremini mängida, ainuke teenitud võit VTB Ühisliigas ei peegelda meeskonna tegelikku sisu.»

Seoses Varraku lahkumisega lahkub abitreeneri kohalt ka Martin Müürsepp. Samas jätkub mõlema treeneriga koostöö teistes valdkondades ja uute projektidega.

«Otsus tuli vastu võtta raske südamega, kuid külma peaga. Tänavuse hooaja tulemused ei rahuldanud ei klubi juhtkonda, fänne ega sponsoreid,» selgitas otsust klubi president Ivar Valdmaa.

«Alar Varrak on teinud klubis pea kümme aastat head ja tublit tööd, kuid meie arvates vajab Varrak enese arendamiseks uut väljakutset. Soovime Varrakule jõudu ja jaksu edaspidiseks ning ei välista, et meie teed võivad taas tulevikus ristuda,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles