UEFA kahtlustab Madridi Reali kaitsjat petuskeemis

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Carvajal (valges)
Dani Carvajal (valges) Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Euroopa jalgpalliliit (UEFA) on algatanud distsiplinaarmenetluse Madridi Reali kaitsja Dani Carvajali suhtes, kes väidetavalt teenis Meistrite liiga alagrupiturniiri viiendas kohtumises meelega kollase kaardi. 

Madridi Real võitis eilses kohtumises Nikosia APOELi koguni 6:0, kuid matši järel pakub enim kõneainet mängu ainus hoiatuskaart, mille teenis Carvajal aja viivitamise eest. Tegemist oli hispaanlase kolmanda kollase kaardiga käimasoleval hooajal ning reeglite kohaselt peab kaitsja alagrupiturniiri viimase kohtumise Dortmundi Borussia vastu vahele jätma.

Ühtlasi tähendab matši vahelejätmine seda, et Carvajal alustab play-off ringi, kuhu Madridi Real pääsme lunastanud, puhtalt lehelt. Distsiplinaarkomisjoni potentsiaalne lisakaristus on kahemänguline keeld ehk hispaanlasel jäävad mõlemad kohtumised 16 parema hulgas vahele.

Madridi Real on sarnase «petuskeemiga» vahele jäänud ka varem. 2010. aastal määrati Sergio Ramosele ja Xabi Alonsole meelega mängukeeldude teenimise eest 20 000 euro suurused trahvid. Madridi Reali peatreenerile Jose Mourinhole määrati kahe mängu pikkune juhendamiskeeld ja 40 000 euro suurune trahv.

Lisaks sai Reali väravavaht Iker Casillas 10 000 euro ja varuväravavaht Jerzy Dudek 5000 euro suuruse trahvi. Toona andis Dudek Mourinho korraldused edasi Casillasele ja viimane andis info omakorda edasi Ramosele ja Alonsole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles