Willian vedas Londoni Chelsea Meistrite liigas 16 parema hulka

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard ja Willian (paremal)
Eden Hazard ja Willian (paremal) Foto: PETER CZIBORRA/Action Images via Reuters

Londoni Chelsea jalgpallimeeskond kindlustas Meistrite liigas pääsu 16 parema hulka, kui alistas võõral väljakul Aserbaidžaani meistermeeskonna Karabahhi 4:0.

Võõrustajad luhtasid 13. minutil suurepärase võimaluse eduseisu haaramiseks, kui Richard tabas väravaraamistikku ning numbrid tablool olid endiselt 0:0. Mõned minutid hiljem tabas Karabahhi krahh. Kodumeeskonna kapten Rashad Sadõgov kukutas karistusalas Williani ning pidi punase kaardi tõttu väljakult lahkuma. 11 meetri karistuslöögi realiseeris väravaks Eden Hazard.

Puhkepausile mindi külaliste 2:0 eduseisus, sest kümmekond minutit enne peakohtuniku poolajavilet toimetas osava kombinatsiooni järel mänguvahendi võrku Willian.

Willian tegi pea kaks identset poolaega: teisel kolmveerandtunnil teenis brasiillane teisegi penalti ja lõi oma kohtumise teise värava. Seekord asus penaltit lööma Cesc Fabregas, kes teisel võimalusel selle ka realiseeris. Willian vormistas lõppseisu 85. minutil.

Ühtlasi haaras Chelsea C-alagrupis kümne punktiga liidripositsiooni. Õhtuses kohtumises lähevad omavahel vastamisi Roma ja Madridi Atletico ning juhul, kui itaallased suudavad koduväljakul kolm punkti teenida, tõusevad nemad tagasi tippu.

Teises varaõhtuses kohtumises maitses võidurõõmu Moskva CSKA, kes alistas A-alagrupi kohtumises Lissaboni Benfica 2:0. Täpsed olid Georgi Štšennikov ja Jardel (omavärav). CSKA on kogunud üheksa punkti, Benfica pole punktiarvet avanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles