Kauri Kõiv videointervjuus: Indrek Tobreluts peab peagi vuntsid maha ajama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tobreluts ja tema novembrikuised vuntsid.
Indrek Tobreluts ja tema novembrikuised vuntsid. Foto: Tairo Lutter

Pühapäeval Östersundis MK-sarja alustavad Eesti laskesuusatajad rääkisid enne äralendu hooajaks ettevalmistumisest ja selle plaanidest. Põneva väljakutse esitas sportlastele koondise treener Indrek Tobreluts.

«Ega siin palju uut ole. Laskmine on endiselt laskmine – seda ujumise või rattasõiduga ei arenda,» lausus Tobreluts. «Vuntse mul varem ei olnud, niipalju on muutunud. Kuni esimese MK-punktini need jäävadki. Loodan väga, et ei pea kevadeni nendega elama.»

Meeskonna mullune liider Kauri Kõiv muigas endise koondisekaaslase ja nüüdse juhendaja lubaduse peale: «Võib juhtuda, et juba pärast Östersundi 20 km distantsi (MK avastart – toim) on Indrek Tobreluts jälle vuntsideta. Poiste seis on piisavalt hea. Eks ta peab enne olümpiat need siis uuesti kasvatama.»

Vaata videointervjuud Kauri Kõivuga:

USA-s õppiv ja harjutav Johanna Talihärm rääkis, mis on tal ookeani taga muutunud ja mida ootab tema eelseisvast hooajast:

Pikemalt loe koondise tegemistest ja peatreener Ilkka Luttuneni mõtetest homsest Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles