Itaalia sprinter Petacchi kiidab Taaramäe mägedesse kolimise heaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alessandro Petacchi.
Alessandro Petacchi. Foto: SCANPIX

Itaalia velotuuri 2. etapi võitnud Alessandro Petacchi teenis enda arvestuse kohaselt 180. esikoha. Lampre sprinter ütles, et ta arvestab ka nende võitudega, mis temalt seoses dopinguskandaaliga on ära võetud.

Petacchi jäi pärast 2007. aasta Giro d’Italia 11. etapil antud positiivset dopinguproovil ilma 13 võidust, kirjutab spordipartner.ee.

«Erinevatel põhjustel pole ma viimase kaheksa aasta jooksul teinud ühtegi täispikka hooaega ja seetõttu tunnen end ka 37-aastaselt värske ja motiveerituna,» ütles Petacchi. «Mulle on pikka aega räägitud, et peaksin harjutama kõrgmäestikus, nagu nüüd Michele Scarponiga tegin. Ma ei näinud sel mõtet, sest võitsin aastas suurtuuridel 10-12 etappi.»

Teatavasti viibib Rein Taaramäe (Cofidis) teist nädalat rohkem kui 2000 m kõrgusel Prantsuse Alpides, et Tour de France'il väga heas vormis olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles